Bekijk al onze

Teambuilding activiteiten op eigen locatie

teambuilding op eigen locatie

Impactvolle teambuilding activiteiten voor op kantoor

Bij The Hand Project geloven we dat teambuilding niet alleen leuk moet zijn, maar ook betekenisvol. Onze unieke workshops bieden je team de kans om samen te werken aan een nobel doel: het assembleren van protheses voor mensen in nood. Deze activiteit is niet alleen goed voor de teamgeest, maar maakt ook een wereld van verschil voor de ontvangers van de protheses.

Teambuilding op kantoor of thuis

Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje op eigen locatie of een creatieve manier om je team te verbinden, The Hand Project biedt flexibele oplossingen die passen bij jouw wensen. We komen naar jouw kantoor, werkplek of zelfs bij de mensen thuis om een inspirerende en motiverende workshop te faciliteren. Onze activiteiten zijn ontworpen om communicatie, samenwerking en probleemoplossende vaardigheden te verbeteren, terwijl je team bijdraagt aan een waardevol doel.

Intressant? Neem vrij blijfend contact op!

Voordelen van onze Teambuilding Activiteiten op kantoor

Maatschappelijke impact:

Elk teamlid draagt bij aan het maken van een prothese die het leven van iemand anders zal verbeteren.

Verbeterde communicatie en samenwerking:

Our activities encourage open communication and teamwork.

Positieve sfeer:

Een leuke en motiverende ervaring die nog lang zal bijblijven.

Flexibiliteit:

Wij komen naar jouw locatie, waar dat ook mag zijn.

Onze groepscativiteiten op eigen locatie zijn uniek.

Teambuilding is superbelangrijk voor elke succesvolle organisatie. Bij The Hand Project bieden we leuke en betekenisvolle teambuildingactiviteiten aan die samenwerking en communicatie bevorderen én een positieve impact op de maatschappij hebben. Tijdens onze activiteiten gaan teams protheses in elkaar zetten voor mensen die ze hard nodig hebben. Zo werk je niet alleen samen aan een goed doel, maar verbeter je ook je teamwerk en probleemoplossende vaardigheden.
teambuilding activiteiten op kantoor

Wat onze klanten zeggen

Bekijk al onze reviews op Google

“Dank aan de organisatoren voor deze indrukwekkende dag, die liet zien dat er met weinig inspanning veel bereikt kan worden.”

Mr Vinhage

Financiële Informatica

Zeer interessante en indrukwekkende teambuildingactiviteit. Kunnen we alleen maar aanraden! Gaat door het hart naar het hoofd. Onze trainees waren verrast door dit evenement en zijn helemaal enthousiast. Er is een blijvende, diepe indruk achtergebleven, die het eigen leven opnieuw tot nadenken stemt.”

Mevrouw Kutter

Schuster Haustechnik

Deze jongens doen geweldig werk. Echt een leuke workshop en het voelde alsof ik een bijdrage leverde. Bedankt voor alles wat jullie doen.

Tim van Citters

Adyen

“Een van de beste teamevenementen die we in onze lange carrière hebben gedaan – zowel wat betreft de teamleiders als de teamleden. Het was erg motiverend, enerzijds omdat we iets konden doen wat de moeite waard was, maar voor iedereen ook omdat we de wereld konden ervaren vanuit het perspectief van andere mensen – onze klanten. Het team realiseerde zich toen dat deze teamervaring veel dingen weer in perspectief plaatste en een inspirerend effect had op ons, niet alleen als collega’s, maar ook als privépersonen. Dank aan Chris voor het brengen van dit initiatief naar Duitsland”.

Gaby Wenneker

SAP

Klaar om een onvergetelijke teambuilding ervaring te organiseren? Neem contact met ons op en ontdek hoe jouw team een verschil kan maken! Nog niet helemaal overtuigd? Neem gerust een kijkje op onze event of impact paginas. 

Twijfel

je?

Laat je e-mailadres achter en we sturen je alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen.

Popup Still in doubt

*Krijg alle informatie die je nodig hebt, zonder verplichtingen!

5/5

beoordelingen op google | bekijken