Groepsactiviteiten voor volwassenen - The Hand Project

group activity for adults

Empowerende groepsactiviteiten voor volwassenen

Groepsactiviteit voor volwassenen: Empowerment door middel van de workshop Handproject

Doe mee aan een transformerende groepsactiviteit voor volwassenen met de workshop van The Handproject. Het is een uitnodiging om deel te nemen aan een zinvolle ervaring die teamwork, empathie en persoonlijke groei stimuleert en tegelijkertijd bijdraagt aan een belangrijk wereldwijd doel. Deze unieke workshop brengt niet alleen mensen samen, maar doet dat ook met een doel dat verder reikt dan de directe groep en dat levens over de hele wereld beïnvloedt.

Betrekken, verbinden en leren: Een unieke leeractiviteit voor volwassenen

Duik in de workshop van The Handproject, een ongeëvenaarde leeractiviteit voor volwassenen. Deze workshop richt zich op het in elkaar zetten van prothesehanden, met als doel sterkere banden en vaardigheden op te bouwen op een eenvoudige, impactvolle manier. De prothesehanden die jij en je team in elkaar zetten, worden gedoneerd aan mensen in ontwikkelingslanden die anders geen hand zouden hebben.

  • Evenementen met zelfbediening: Perfect voor kleinere groepen, onze zelf gefaciliteerde optie levert alle benodigdheden, inclusief een handkit set en een professionele presentatie. Met deze opstelling kunnen groepen op hun eigen ritme bewegen en zich moeiteloos aanpassen aan verschillende omgevingen en gelegenheden. Het is een perfecte groepsactiviteit voor volwassenen die gemak combineert met belangrijke persoonlijke en collectieve ontwikkeling.

  • Handkitsets: Voor meer gerichte betrokkenheid kies je voor onze handkitset. Je kunt thuis samen met je familie of vrienden een functionele prothesehand maken. Wat een geweldig idee voor een uniek en blijvend cadeau! (Kosten: €250,00 plus BTW en verzendkosten)

    Je krijgt alles toegestuurd wat je nodig hebt om een hand in elkaar te zetten PLUS links naar een gesproken PowerPoint presentatie over The Hand Project om je achtergrond en extra motivatie te geven.

    Stuur de voltooide hand terug met de retourbon.

Lees hier meer over al onze workshopmogelijkheden!

learning activity for adults

Pas je groepsactiviteit voor volwassenen aan met Het Handproject

Pas je groepsactiviteit voor volwassenen aan en verfijn ze zodat ze perfect aansluit bij de interesses en doelstellingen van je team. Of je nu kiest voor een zelfbegeleide workshop of individuele handkitsets, The Handproject doet er alles aan om jouw ervaring de moeite waard, impactvol en gedenkwaardig te maken. Schakel naadloos tussen de opties om de juiste pasvorm voor uw groep te vinden, zodat elke deelnemer van deze unieke kans profiteert.

Om meer te weten te komen over de impact die we samen kunnen hebben, kun je een kortevideo van één minuut bekijkenop Vimeo.

Stap vooruit met het Handproject

Duik in een unieke groepsactiviteit voor volwassenen. Neem vandaag nog contact op met The Handproject om de workshopformule van jouw voorkeur te kiezen en echte tastbare impact te creëren!

Neem gerust contact met ons op via info@handproject.nl of bezoek onze contactpagina!