Groepsgrootte: Teambuildingactiviteiten op maat voor elke schaal

christmas team building activities

Teambuilding voor grote groepen

Teambuildingactiviteiten zijn niet langer slechts een aanvulling; ze zijn een essentieel onderdeel geworden van de manier waarop bedrijven hun teams versterken. Met The Handproject combineren we traditionele teambuilding met een engagement voor sociale impact. We maken een verschil tussen onze teambuilding voor grote groepen en kleinere groepen, zodat onze workshops altijd uniek en inspirerend zijn. Ons initiatief is gericht op samenwerking, groepen uitnodigen om deel te nemen aan een ervaring die zowel verrijkend als diepgaand is.

Door mechanische prothesehanden in elkaar te zetten voor mensen met geamputeerde ledematen in ontwikkelingslanden, doen teams mee aan een activiteit die positief verrast en een impact heeft op verschillende continenten. Deze unieke uitdaging versterkt niet alleen het teamwork en de communicatie, maar bevordert ook een echte band met de wereldgemeenschap. Het is een ervaring die ons herinnert aan de kracht van samenwerken voor een gemeenschappelijk doel, waardoor een rimpeleffect van positieve verandering ontstaat dat veel verder reikt dan het evenement zelf.

Bij The Handproject geloven we dat teambuilding voor grote groepen niet alleen gericht moet zijn op het verbeteren van de interne dynamiek, maar ook op het leveren van een zinvolle bijdrage aan de wereld. Door onze evenementen worden teams sterker, meer verenigd en trots op het verschil dat ze samen hebben gemaakt. Dit is hoe wij teambuilding herdefiniëren: niet alleen door mensen samen te brengen, maar door ze te verenigen in het maken van een echte, blijvende impact.

De unieke aanpak van The Handproject: Elk teambuildingsevenement laten tellen

Wat The Handproject zo bijzonder maakt, is ons aanpassingsvermogen aan elke groepsgrootte. Of het nu gaat om een klein team van vier personen of een grote bijeenkomst van 500 personen, onze evenementen zijn zo ontworpen dat elke deelnemer een persoonlijke ervaring krijgt.

Dankzij deze flexibiliteit kunnen we onze teambuildingactiviteiten aanpassen aan de specifieke behoeften en dynamiek van elke groep, zodat niemand zich buitengesloten voelt.

Wist je dat het combineren van teambuilding met sociale verantwoordelijkheid het behoud van werknemers verbetert? Zie het academische artikel van de onderzoeksresultaten van Lujun Sun en Scott Swanson .

large group activities team building

Activiteiten voor kleine groepen: Intimiteit en impact

Kleinere groepen bieden een unieke kans op diepgang en verbondenheid die grote groepen misschien niet zo gemakkelijk bieden. We erkennen dit potentieel en hebben onze teamevenementen speciaal aangepast voor deze intieme settings. Deze ervaringen richten zich op “teambuildingactiviteiten in kleine groepen voor volwassenen” en zijn bedoeld om diepe banden te smeden, de ontwikkeling van vaardigheden te stimuleren en een betekenisvolle impact te creëren, zowel binnen het team als daarbuiten.

Bij deze activiteiten in kleine groepen gaat het niet alleen om het voltooien van een taak; het gaat erom op een persoonlijk niveau met elkaar om te gaan, inzicht te krijgen in individuele sterke en zwakke punten en effectiever te leren communiceren. Die heb je nodig voor onze workshops 😉

Bij kleinere workshops is het veel gemakkelijker om vragen te stellen tijdens de workshop zelf. De workshops kunnen nog interactiever worden.

De impact van deze thematische workshops reikt veel verder dan het evenement zelf. Deelnemers melden een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid en een diepere band met hun collega’s en de bredere wereldwijde gemeenschap. De begunstigden van het liefdadigheidsaspect – de ontvangers van de prothesehanden – krijgen niet alleen een functioneel hulpmiddel, maar JUIST ook weer een stukjeonafhankelijkheid en waardigheid. Deze activiteiten onderstrepen het krachtige snijvlak van teambuilding en sociale impact en bewijzen dat zelfs kleine groepen een significant verschil kunnen maken in het leven van anderen.

Opschalen: Teambuilding voor grote groepen

Als het gaat om “teambuilding voor grote groepen”, schalen we onze evenementen op om grotere teams te kunnen ontvangen zonder de essentie van betrokkenheid en impact te verliezen. Door onze unieke workshops aan te passen voor grotere groepen, zorgen we ervoor dat elke deelnemer zich volledig betrokken voelt bij het proces en zich verbonden voelt met de overkoepelende missie en doelen.

Het managen van grote groepen vereist duidelijke communicatie, gestructureerde logistiek en creatieve planning. Onze expertise ligt in het organiseren van deze evenementen zodat ze zowel zinvol als plezierig zijn, zodat elke deelnemer het gevoel heeft verbonden te zijn en iets bereikt te hebben.

Een van de belangrijkste voordelen van een teambuildingworkshop voor grote groepen is dat de impact die we samen maken ongelooflijk is. Stel je voor dat je 100 levens direct zou kunnen veranderen. In slechts 1,5 tot 3 uur. Dat is verbazingwekkend.

De Handproject Workshop: Kleine versus grote groepen

Teambuilding voor grote groepen vs. kleine groepen.

Bij The Handproject is ons doel om een impactvolle teambuildingervaring te creëren die aanslaat bij elke deelnemer, ongeacht de groepsgrootte. Zo passen onze workshops zich aan kleine en grote groepen aan:

Teambuilding voor kleine groepen:

 • Persoonlijke interactie: Zorgt voor realtime vragen en diepere verkenning van onderwerpen tijdens de workshop.
 • Intieme setting: Vergroot de teamband en het begrip door nauwe samenwerking.
 • Gerichte aandacht: Facilitators kunnen meer persoonlijke begeleiding en ondersteuning bieden.

Teambuilding voor grote groepen:

 • Brede impact: De schaal van deelname versterkt de collectieve inspanning en de algemene impact van de liefdadigheidsactiviteit.
 • Gestructureerde flow: Maakt gebruik van grotere schermen en audiosystemen om de betrokkenheid te behouden en te zorgen voor een samenhangende ervaring voor alle deelnemers.
 • Speciale vragen en antwoorden: Vragen worden aan het einde behandeld om de tijd efficiënt te beheren en de workshop op schema te houden.

Zoals gezegd is onze benadering van teambuilding anders dan de traditionele teambuilding. We richten ons op een unieke mix van persoonlijke ontwikkeling, teamcohesie en sociale impact.

Dit is wat ons onderscheidt:

 • Diepgaande sociale impact: Onze workshops verbeteren niet alleen het teamwork; ze dragen direct bij aan het veranderen van levens. Door prothesehanden in elkaar te zetten voor mensen met geamputeerde ledematen in ontwikkelingslanden, doen deelnemers mee aan een activiteit met een echte impact.

 • Empathie door ervaring: De unieke uitdaging om een hand in elkaar te zetten met één “hand bedekt” simuleert de ervaring van een stomp, waardoor een diep gevoel van empathie en verbondenheid met de ontvangers wordt opgebouwd. Deze praktijkgerichte aanpak stimuleert teamwerk in een heel nieuw licht, waardoor de ervaring heel persoonlijk en impactvol wordt.

 • Vreugde en voldoening: Iets creëren dat iemands leven aanzienlijk verbetert, geeft een ongeëvenaard gevoel van voldoening en vreugde. Deelnemers maken niet alleen deel uit van een teambuildingoefening; ze maken deel uit van een grotere missie en dragen bij aan een doel dat veel verder reikt dan de duur van de workshop.

 • Blijvende herinneringen: Het proces van het versieren van een handtas, het maken van een groepsfoto met de geassembleerde hand en de wetenschap dat de ontvanger de gezichten achter hun nieuwe hand zal zien, creëert blijvende herinneringen.

 • Echte verhalen, echte impact: Het delen van echte verhalen en video’s van daadwerkelijke ontvangers aan het einde van het evenement brengt de tastbare impact van de inspanningen van de deelnemers over. Deze krachtige afsluiting van de workshop zorgt ervoor dat iedereen de workshop verlaat met een energiek en geïnspireerd gevoel en met een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid.

Gemeenschappelijke elementen tussen teambuilding voor grote groepen en kleine groepen:

 • Teamassemblage: Zowel kleine als grote groepen werken in teams om prothesehanden in elkaar te zetten, wat teamwerk en empathie stimuleert.
 • Empathie-oefening: Deelnemers ervaren de uitdaging om één hand bedekt te hebben om een stomp te simuleren, wat begrip en verbondenheid met de ontvangers van de hand bevordert.
 • Liefdadigheidsmissie: Elke hand wordt in een versierde handtas geplaatst met een teamfoto, waardoor het cadeau persoonlijk wordt voor de ontvanger en de impact van de workshop wordt versterkt.

Conclusie: Of het nu in een kleine, intieme groep is of in een grote groep, de workshops van The Handproject zijn zo ontworpen dat elke deelnemer zich betrokken voelt, gewaardeerd wordt en deel uitmaakt van een betekenisvolle missie. Onze aanpak versterkt niet alleen de teamdynamiek, maar levert ook een positieve bijdrage aan het leven van geamputeerden over de hele wereld en belichaamt de ware geest van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Klik hier om contact met ons op te nemen!

“Een van de beste teambuildingevenementen die we in onze jarenlange professionele ervaring hebben meegemaakt – zowel voor het teammanagement als voor de teamleden.”
Gaby Wenneker, SAP

team building activities for big groups

Aan de slag met Het Handproject: Samen een verschil maken.

Teambuilding voor grote groepen of kleine groepen, beginnen is eenvoudig.

Een transformerende teambuildingreis beginnen met The Handproject is heel eenvoudig. Dit is hoe jouw bedrijf kan meedoen en een significante impact kan hebben:

 1. Bereik ons: Neem contact met ons op via info@handproject.nl of ga naar onze contactpagina om een aanvraagformulier in te vullen. Ons team staat klaar om je te helpen bij het plannen van je evenement.

 2. Overleg: We bespreken de grootte, doelen en voorkeuren van je team om het perfecte evenement op maat te maken. Of je groep nu klein of groot is, we zorgen ervoor dat elke activiteit aansluit bij de dynamiek en doelstellingen van je team.

 3. Kies uw type evenement: Beslis of je de voorkeur geeft aan een volledig gefaciliteerd evenement, een online gemodereerd evenement of een zelfgefaciliteerd teamevenement. Elke optie biedt een unieke manier om je in te zetten voor onze missie, ongeacht je locatie of teamgrootte.

 4. Aanpassing: Bekijk de aanpassingsopties waarmee je team een persoonlijk tintje aan de workshop kan geven. Van het versieren van handtassen tot het focussen op specifieke thema’s, we zorgen ervoor dat het evenement de identiteit en waarden van je team weerspiegelt.

 5. Maak een verschil: Bereid je voor op een onvergetelijke teambuildingervaring die niet alleen je team sterker maakt, maar ook levens over de hele wereld verandert.

Neem vandaag nog contact met ons op via info@handproject.nl en laten we beginnen met het plannen van een evenement dat je team zich een leven lang zal herinneren.