Bekijk hier al onze

reviews op google!

Wat is The Hand Project?

The Hand Project is een unieke MVO-teambuildingmogelijkheid voor organisaties om ECHT functionele prothesehanden te maken voor mensen in ontwikkelingslanden.

The Hand Project stelt JOU en JOUW TEAM in staat om een echt verschil te maken in de wereld, en tegelijkertijd, communicatie, cohesie en doelgerichtheid op te verbeteren binnen het team.het moreel, de cohesie en de doelgerichtheid van het team op te bouwen.

Je kunt op 3 verschillende manieren betrokken raken bij The Hand Project;

“Een van de beste teambuildingevenementen die we in onze jarenlange professionele ervaring hebben meegemaakt – zowel voor het teammanagement als voor de teamleden.”
Gaby Wenneker, SAP

“Ons hele team is diep ontroerd dat we echt een verschil hebben kunnen maken met The Hand Project!”
Mevrouw Geißler, Paul Geißler GmbH

Wat zit er in voor mij/ons?

Ons teambuildingevenement helpt te benadrukken dat een team betere resultaten kan behalen door echt samen te werken aan een gemeenschappelijk doel.

Positiviteit, teamwork en een echt verschil

Onze evenementen maken mensen gelukkig, dat is ons doel tijdens het evenement.

Door volledig betrokken te zijn bij zo'n verbazingwekkend positief doel, zullen mensen zich goed voelen over zichzelf, hun teams en het bedrijf waarvoor ze werken.

De handprothesen die via dit project worden geleverd, ontstaan alleen via teamevenementen of zelfbouwpakketten.
Samen kunnen we

Waarom mensen vertrouwen hebben in Thehandproject

Mr Vinhage

Financiële informatica

"Dank aan de organisatoren voor deze indrukwekkende dag, die liet zien dat er met weinig inspanning veel bereikt kan worden."

schuster haustechnik team building

Mevrouw Kutter

Schuster Haustechnik

"Zeer interessante en indrukwekkende teambuildingactiviteit. Kunnen we alleen maar aanraden! Gaat door het hart naar het hoofd. Onze trainees waren verrast door dit evenement en zijn helemaal enthousiast. Er is een blijvende, diepe indruk achtergebleven, die het eigen leven opnieuw tot nadenken stemt."

Siemens healthineers Team building

Gitta Hofmann

Siemens Gezondheid

De constructie van de handprothesen was een hoogtepunt van ons internationale evenement. De
bemiddelde indrukken hebben ons veel ontroerd, maar we hadden ook plezier en vreugde en waren
trots op wat we voor andere mensen konden doen. Vooral als leverancier van oplossingen voor de gezondheidszorg was dit de perfecte mix van teambuilding en sociale betrokkenheid."

teambuilding Team q

Thomas Perry

Team Q

"We wilden van ons kerstfeest niet alleen een leuk evenement maken, maar ook iets goeds doen voor andere mensen en voor ons als team. Met The Hand Project hebben we ervaren hoe deze drie wensen in elkaar passen. In de tijd met Chris Gulley hebben we volledig kunnen ervaren wat dat betekent en hoe we kunnen helpen. We maakten drie handen en zetten ze samen in een team. We hebben het gevoel dat we samen iets heel zinvols hebben gemaakt. Dit is een mooi, rond, bevredigend einde van het jaar.

Husqvarna group teambuilding

Benjamin Herbert,

Husqvarna Groep

"Tot nu toe het beste teambuildingevenement dat ik ooit heb gedaan. Een heel goed voorbeeld dat duurzaamheid in alle processen en activiteiten terug te vinden is en dat het niet moeilijk is om duurzaamheid in het dagelijks werk te implementeren. Ook een goed voorbeeld dat duurzaamheid leuk kan zijn. Het was een geslaagd evenement voor alle betrokkenen."

SAP teambuilding

Gaby Wenneker

SAP

"Een van de beste teamevenementen die we in onze lange carrière hebben gedaan - zowel wat betreft de teamleiders als de teamleden. Het was erg motiverend, enerzijds omdat we iets konden doen wat de moeite waard was, maar voor iedereen ook omdat we de wereld konden ervaren vanuit het perspectief van andere mensen - onze klanten. Het team realiseerde zich toen dat deze teamervaring veel dingen weer in perspectief plaatste en een inspirerend effect had op ons, niet alleen als collega's, maar ook als privépersonen. Dank aan Chris voor het brengen van dit initiatief naar Duitsland".

Juice Plus teambuilding

Tanja Boness

Sap Plus

"We organiseerden een teambuildingevenement met Chris en 'The Hand Project' in Neurenberg in het kader van
van een tweedaagse directievergadering met ongeveer 150 deelnemers. Als bedrijf vinden we het belangrijk om iets terug te doen en het was erg belangrijk voor ons om onze topmanagers erbij te betrekken en hen dichter bij elkaar te brengen. Nooit eerder hebben we een evenement meegemaakt waarbij elke deelnemer absoluut opgetogen, ontroerd en geïnspireerd was. Dit is ook te danken aan Chris en zijn charmante en ongelooflijk toegewijde en authentieke manier. Van de uitleg tot de hulp bij het in elkaar zetten van de handprothesen en de levendige foto's die we te zien kregen.
mocht zien, alles was eerste klas. Het was een emotionele dag in de meest positieve zin en wij als bedrijf zouden het zonder aarzeling weer doen en kunnen het alleen maar aanraden.
Bedankt voor deze verrijkende dag."

Adyen team building

Tim van Citters

Adyen

Deze jongens doen geweldig werk. Echt een leuke workshop en het voelde alsof ik een bijdrage leverde. Bedankt voor alles wat jullie doen.

Is dit iets voor jou en je team?

Twijfel je nog?

Laat je e-mailadres achter en we sturen je alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen.

Popup