Ontdek ons teambuilding evenement

Jouw team zal mechanische prothesehanden maken voor geamputeerden in ontwikkelingslanden. De focus is intens en je vergeet dat je deelneemt aan een teambuilding evenement. Om de uitdaging nog groter te maken, heeft iedereen een hand “bedekt” tijdens het bouwen om een “stomp” te simuleren. Dit helpt bij het opbouwen van empathie en een band met de ontvanger van de hand, en bevordert ook teamwork – er zijn 2 tot 3 mensen nodig om een bout in te draaien!

Dit csr-teambuildingevenement is absoluut ‘echt’ en verbindt je team op een krachtige manier via een gemeenschappelijk doel. Je team zal trots zijn op wat ze hebben bereikt en op het feit dat hun bedrijf ervoor heeft gekozen om op deze manier een verschil te maken.

the importance of communication within team building

Zodra elke hand in elkaar is gezet, wordt hij in een unieke “handtas” gestopt die je team heeft versierd. Je maakt dan een foto met de tas en de hand, die samen worden ingepakt om naar de ontvanger te worden gestuurd. Zo kunnen ze een foto zien van de mensen die hun hand voor hen hebben gemaakt.  Het tovert echt een glimlach op hun gezicht als ze weten wie hun hand heeft gemaakt.

Aan het einde van het evenement delen we ECHTE verhalen en video’s van ontvangers die echt laten zien hoeveel verschil de handen zullen maken. Het is een fantastische manier om de activiteit af te ronden, omdat het ervoor zorgt dat alle deelnemers energiek en met een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid achterblijven. 

Bovendien streven we ernaar een foto te maken van de ontvangers met hun nieuwe handen en deze foto terug te sturen naar je team. Door dit te doen, weet je echt wat er is gebeurd met de hand(en) die je team heeft gemaakt. Bovendien is het een aanzienlijke morele oppepper voor het team als ze kunnen zien wie de handen gaat gebruiken en voor wie ze de wereld hebben veranderd.

company event ideas for employees

Je kunt op 3 verschillende manieren meedoen

Volledig gefaciliteerd evenement

ontworpen voor teams van alle groottes, van 4 tot 500 personen

We reizen naar JOU – door heel Nederland, Europa en de wereld.

Dit evenement is absoluut ‘echt’ en verbindt je team op een krachtige manier via een gemeenschappelijk doel. Je team zal trots zijn op wat ze hebben bereikt en op het feit dat hun bedrijf ervoor heeft gekozen om op deze manier een verschil te maken.

Online gemodereerd evenement

Net als een volledig gefaciliteerd evenement, maar je facilitator voegt zich online bij je team.

We sturen je ruim voor je evenement het benodigde aantal kits en hulpmiddelen.

Onze moderator geeft een live online briefing met krachtige video’s en beelden om het team te helpen begrijpen hoe belangrijk het is wat ze gaan doen.

zelfgeorganiseerd teamevenement

teams tot 20 personen

We sturen je alles wat je nodig hebt om het evenement zelf te organiseren.

Naast de handkitsets, gereedschappen en handleidingen ontvang je een professionele presentatie met aantekeningen over hoe je het evenement moet organiseren.

De presentatie geeft achtergrondinformatie over The Hand Project om je evenement te starten.

Wat zit er in voor uw organisatie

Teamwerk

Dit teambuildingevenement laat zien dat een team beter kan presteren door samen te werken aan een gemeenschappelijk doel.

Klantgerichtheid

De ontvangers ('klanten') van de handen die je team gaat assembleren hebben zeer specifieke behoeften en zorgen over de kwaliteit. Je team moet deze altijd op de voorgrond houden. Misschien kunnen er parallellen worden getrokken tussen deze activiteit en je eigen bedrijf en de behoeften van je eigen klanten.

Motivatie & MVO

Verbeterd teammoreel - door volledig betrokken te zijn bij zo'n verbazingwekkend positief MVO-doel voelen mensen zich goed over zichzelf, hun team en het bedrijf waarvoor ze werken.
We ervaren dat 99,8% van de deelnemers het evenement afsluit met het gevoel dat ze echt een verschil hebben gemaakt in de wereld, dat hun perspectief is verruimd en dat ze zich dankbaar en dankbaar voelen.

Home Hand Assembly Kit

Ben je niet op zoek naar een teambuildingmogelijkheid met je bedrijf?

Je kunt thuis samen met je familie of vrienden een functionele prothesehand maken. Wat een geweldig idee voor een uniek en blijvend cadeau! Kosten: €250,00 plus btw.

Je krijgt alles toegestuurd wat je nodig hebt om een hand in elkaar te zetten PLUS links naar een gesproken PowerPoint presentatie over The Hand Project om je achtergrond en extra motivatie te geven.

Stuur de voltooide hand terug met de retourbon.

Laten wecontact opnemen via .

We horen graag van je